Hannes blog

Du har nok travlt lige nu...................

maj 2018

Efter en lang og intensiv efterårs- og vintersæson er det nu tid til de lyse årstiders opgaver. Mange tror, at sommeren er meget travl, men jeg kan her afsløre, at min rolige periode ligge i højsommeren. De fleste forestiller sig, at det myldrer med turister i sommerperioden - hvilket naturligvis også er rigtigt - på de kolde og regnfulde dage.

Et nyt år er godt igang

jan 2018

Så har vi taget godt hul på 2018 - derfor er vi også her igang med status over året der gik og planer for det, der kommer. Vi takker for et forrygende 2017 - og glæder os til løbende at fortælle Jer om nye tiltag og ideer.

august nyheder

aug 2017

Denne gang er indlæget genbrug - hermed det netop udsendte nyhedsbrev:

Så er de her -

Stribevis af nyt og nye striber!

jun 2017

Pyha, vi har -haft- travlt. Endelig kan vi præsentere Jer for det nye galleri:

østpå har de bøgeskovene

mar 2017

- men her i marsken har vi grøblerender. Begge vækster fortæller med den saftiggrønne farve, at foråret er kommet. I morges så jeg den grønne farve i bunden af grøblerenderne - den farve, vi har længtes efter de seneste uger.

Det er hvidt derude............

feb 2017

- og imorges var der brug for pelshuen under morgenens gåtur langs Vidåen. Vinter betyder, at naturen går på lavt blus, frosten sørger for klarhed og sneen dækker og beskytter - når vi er heldige - det nye liv, der allerede spirer frem.

december herhjemme

dec 2016

   

På denne smukke vinterdag er det tid til nyt på bloggen.         

Så blev det september

sep 2016

- og idag er der udsendt nyhedsbrev til de af mine kunder, der ønsker at modtage et sådant. Jeg udsender normalt brevet to gange om året - i forbindelse med at de nye kollektioner kommer hjem. 

Hvis du læser dette og har lyst at komme på listen, så send mig en mail på info@hanne-i-hojer.dk - så får du også en hilsen fra mig direkte i din indbakke.

Yes - yes - yes

aug 2016

- så kører hjemmesiden igen. Pyha, hvor det kan være irriterende, når det ikke virker! Som I nok har bemærket har der været lidt stille alt for længe - men nu kan jeg igen holde Jer opdateret også ad denne vej.

Ombygning

maj 2016

Det skal være skidt, før det bliver godt…………………………………………

der brydes ned i det nye galleri - naturligt nok, for det er udgangspunktet for at kunne bygge op!

Sider